Image

Goede teksten zijn van groot belang om uw doelgroep aan te spreken. Maar het schrijven kan een tijdrovende klus zijn. U kent zelf het beste uw specialisatie, kent uw doelgroep en weet daarover rijkelijk te vertellen. Dat is dus een klus die we samen moeten klaren, we leggen uw ervaringen en verhalen vast in een goed gesprek of halen de teksten uit uw reeds bestaande documenten.
De vast wel enthousiaste gesprekken kunnen wij digitaal opnemen, aanpassen en in tekst omzetten. Die kunnen wij dan gebruiken voor brochures, flyers en webteksten.

Webteksten een andere discipline.

De aansprekende teksten die voor een website van belang zijn kunnen wij op de website plaatsen en voor de zoekmachine toegankelijk maken zodat de website goed vindbaar is en de bezoekersaantallen stijgen.
Uw bedrijf is natuurlijk uniek en u heeft uw eigen Unic Selling Points.
Die moeten worden vertaald in web vindbaarheid(S.E.O.).
Sleutelwoorden (keywords) zetten wij om in de zoekwoorden die nodig zijn om uw website vindbaar en onderscheidend te maken.

Professionele fotobewerking.

Image

Beeld, essentieel voor sfeer en uitleg.

Samen met u kijken we naar het beschikbare beeldmateriaal, wij verkleinen elke foto naar het formaat dat geschikt is voor het web om te voorkomen dat uw website te zwaar wordt om te laden. Geven de juiste naam aan elke foto.
Bewerken de foto op kleur en contrast, daar waar nodig passen wij creativiteit toe zoals het vrijstaand maken van een afbeelding of het verwijderen van storende elementen. Beeld hoeft soms geen uitleg.

logo

VECTOR ART

Voor tekeningen en teksten is het vaak noodzakelijk ze onbeperkt te vergroten of te verkleinen en scherpe lijnen neer te zetten, denk aan reclameborden of technische ontwerpen.

Vector software
Image

Desktop Publishing

Dat is software waarin je op een creatieve manier teksten, achtergronden, kleuren en beelden kunt samenvoegen tot een boekwerk, folder of een downloadversie voor een verklarende pdf. Dus tekst en beeld gereed maken voor een printer, drukker.

Desktop publishing
logo

Web Design met Rapidweaver.

RapidWeaver voor Mac is een krachtige te gebruiken websitebouwer waarmee wij de touwtjes in handen hebben. Wij bouwen een responsieve, mobiel-ready website. En dat alles vanuit één krachtig programma.

Image
webfoto

Video editing

Met onze camera’s of video’s die u al heeft opgenomen editten wij reclamespotjes, bedrijfspresentaties, voegen het gesproken woord en muziek toe, ook geanimeerde dia shows kunnen wij voor u maken.

Image
webfoto

Tijd is geld

Image

Wij kunnen veel voor u betekenen, fotograferen, filmen, bouwen websites, schrijven teksten samen met u.
Het is altijd een project in delen of een totaal.
Wij maken graag een offerte.

Stacks Image 109

BMRmultimedia/BWBshop VOF
Munstermanstraat 6
7064KA Silvolde
The Netherlands
Tel.0031.315.844041
M/whatsapp 0031612380377
Email: info@bwbshop.nl
KVK Arnhem 67704808
BTWnr. 857140206B01
Afspraak op locatie noodzakelijk.

Persoonsgegevens die wij verwerken
BWBshop/BMRmultimedia V.O.F verwerkt uw Bedrijfsgegevens en daaraan gelinkte persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Er worden verder enkel gegevens verwerkt die betrekking hebben op bedrijfsmatig gebruik.
Omdat we met name b to b handelen zijn verdere persoons en privégegevens voor ons niet interessant.
Zie ook de privacy pagina onder welkom of in de Sitemap.