Uw website, onze werkzaamheden.

Websites bouwen is altijd een tijdrovende en creatieve bezigheid.
Teksten moeten webtechnisch worden geschreven, foto’s moeten ter beschikking komen en worden aangepast aan het web.

Budget

Tegenwoordig zijn websites een investering, denkt u maar aan het schrijven van teksten, fotografie en bewerking, video’s, interessante content. Tijd is geld. Budget bepalen vooraf is erg handig.

Blogs en videoblogs zijn belangrijk, de laadtijd is belangrijk, veel zaken waar we samen met de klant over na moeten denken.

Domeinnaam

Wij maken gebruik van de diensten van Easy hosting, alwaar wij een deelserver huren.
U bent geheel vrij waar u uw website laat hosten, maar u kan gewoon ook bij ons op de server en de gehele verzorging aan ons overlaten. Ook de domeinnaam. Maak de keus of u de domeinnaam bedrijfsgerelateerd kiest of productgerelateerd. Sommige bedrijven kiezen soms voor meerdere websites.

Ontwerp

Het ontwerpen van hoe de basispagina’s zichtbaar moeten worden kan aan de hand van zgn. Templates, deze zijn vaak afhankelijk van een persoonlijke voorkeur. Ook kleuren kunt u afstemmen op een persoonlijke huisstijl. Het plaatsen van uw logo’s adressering en vindbaarheid horen daarbij.

Image

Een goede inhoud is Koning,Keizer,Admiraal...

S.E.O.

In het algemeen geldt dat zoekmachineoptimalisatie een viertal analysegebieden beslaat:

  • Techniek: alles wat te maken heeft met de broncode van de website (opmaak, snelheid, schema.org opmaak, caching, e.d.)
  • Content: alle inhoud van de website (site structuur, navigatie, gebruik van zoekwoorden, pagina titels, afbeeldingen, e.d.)
  • Links: alle links die wijzen naar een website (zowel intern als extern)
  • Gebruikersinteractie. Dit beslaat het zelflerende systeem van het algoritme. Het systeem leert een website indexeren op basis van de keuzes die bezoekers maken.

Content is Koning.

Uiteindelijk kan een website nog zo mooi zijn, technisch en visueel perfect, zonder goede inhoud is het geen zinvol middel. Zonde van de investering.
We zien dat de intelligentie van Google, nog altijd het belangrijkste middel om bezoekers op je website te krijgen, elk jaar enorm groeit. Schrijf goede teksten, bied interessante content aan, zorg dat bezoekers het kunnen en willen delen. Wees authentiek: schrijf, videoblog, fotografeer, teken, doe het als een mens voor andere mensen. Dat werkt gegarandeerd en die trend zal niet snel voorbij gaan.

E-Commerce

Wij brengen de krachten van wereldklasse e-commerce technologieën samen en maken ze gemakkelijk en toegankelijk voor de massa.
Dacht u dat online verkopen een beetje buiten uw bereik lag? Het openen van een online winkel is nog nooit zo eenvoudig geweest. We helpen u om eenvoudig een winkel op te zetten en snel te beginnen met verkopen.

Image

Versterkende Middelen.

Bloggen

Een blog is hét medium om relevante, up-to-date en unieke informatie te plaatsen. Bovendien is iedere blogpagina binnen je website weer een extra mogelijkheid voor bezoekers om op te landen. Als je deze goed invult met relevante informatie kan het aantal bezoekers via bijvoorbeeld Google stevig toenemen.

Video's

Google houdt in de ranking resultaten ook rekening mee met het feit hoe lang bezoekers gemiddeld je video bekijken, wanneer bezoekers na 6 seconden afhaken zal Google dit opmerken en meenemen in de ranking. Dit slaat terug op goede content en daarnaast moet je video goed vindbaar zijn. YouTube is meer gefocust is op langere en hogere kwaliteit content om je zo lang mogelijk op de site te houden.

Analytics

Google analytics is de gratis webtool van Google waarmee je het verkeer op je website kunt analyseren. Je kan analyseren waar je bezoekers vandaan komen en wat ze in algemene zin doen op je website. Met Google analytics kan je te weten komen hoe je meer bezoekers naar je website kunt verkrijgen.Wij stellen het voor u in.

logo

BMRmultimedia/BWBshop VOF
Munstermanstraat 6
7064KA Silvolde
The Netherlands
Tel.0031.315.844041
M/whatsapp 0031612380377
Email: info@bwbshop.nl
KVK Arnhem 67704808
BTWnr. 857140206B01
Afspraak op locatie noodzakelijk.

Persoonsgegevens die wij verwerken
BWBshop/BMRmultimedia V.O.F verwerkt uw Bedrijfsgegevens en daaraan gelinkte persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Er worden verder enkel gegevens verwerkt die betrekking hebben op bedrijfsmatig gebruik.
Omdat we met name b to b handelen zijn verdere persoons en privégegevens voor ons niet interessant.
Zie ook de privacy pagina onder welkom of in de Sitemap.