De camera's waar we mee werken.

Iphone 12

Een van dé redenen waarom de Iphone 12 een geweldig toestel is, is natuurlijk de verzameling aan camera's. De tijd dat we met een klassieke fotocamera om de nek liepen is al lang voorbij. Niet alleen is de camera zelf vernieuwd, dankzij de A14-processor heeft Apple ook de software voor hun camerasysteem drastisch verbeterd.
Met de Iphone 12 Pro maak je adembenemende foto's en video's.
Onvoorstelbaar met Dolby surround.

Iphone camera

Canon Handycam

Al jaren hebben we deze HD videocamera in gebruik.
We hebben er complete concerten in HD kwaliteit mee opgenomen.
Deze beelden kunnen prima op YouTube gebruikt worden en in hoge kwaliteit weergegeven worden.
Bedrijfsreportages op internet zijn er uitstekend mee te maken.


Canon HD Camera

4K Mega Pixel Camera.

4K Live Stream Camera met Zonnekap Videocamera Vlogging Digitale Camcorder Webcam Wi-Fi Camera OTG 4K Ultra HD voor YouTube Live-uitzending 16X Digitale Zoom Video Camera Recorder

4K videocamera

Diashows video.

Korte promo

Promo

Instructie video

De Video Platforms.

De tijden van de videorecorder lijken alweer lang geleden. Ook de CD en de DVD raken buiten beeld. Streamingdiensten als Netflix en Spotify vervangen de traditionele media. We zijn in staat zelfgemaakte video’s digitaal op de tv terug te kijken, natuurlijk ook alleen privé te bekijken als u dat wilt. Storend kunnen de advertenties zijn op Youtube. Met Vimeo is het eenvoudiger storende reclame buiten te sluiten.
Uiteraard is er iemand nodig die beeld en geluid opneemt en zo verwerkt dat het netjes weergegeven kan worden, dat kunnen wij prima voor u verzorgen. Zelfs in de studio met greenscreen. Ook een bruiloft, een verenigingsconcert, instructievideo’s, bedrijfspresentaties en reclamefilmpjes behoren daartoe.

Youtube

YouTube is een website van YouTube LLC, een dochteronderneming van Google LLC. Het is een website waar gebruikers kosteloos video's kunnen publiceren en voorzien van advertenties kunnen bekijken. YouTube is na Google.com de meest bezochte website ter wereld. Per dag worden er ongeveer 300.000 nieuwe video's geplaatst.

Youtube logo

Vimeo

Vimeo is een videowebsite waar gebruikers video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Voor het uploaden moet men houder zijn van de rechten van het beeldmateriaal en alle andere inhoud. De site werd in november 2004 opgericht door Jake Lodwick en Zach Klein. Lodwick verliet het bedrijf in 2007,

Vimeo logo

BMRmultimedia/BWBshop VOF
Munstermanstraat 6
7064KA Silvolde
The Netherlands
Tel.0031.315.844041
M/whatsapp 0031612380377
Email: info@bwbshop.nl
KVK Arnhem 67704808
BTWnr. 857140206B01
Afspraak op locatie noodzakelijk.

Persoonsgegevens die wij verwerken
BWBshop/BMRmultimedia V.O.F verwerkt uw Bedrijfsgegevens en daaraan gelinkte persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Er worden verder enkel gegevens verwerkt die betrekking hebben op bedrijfsmatig gebruik.
Omdat we met name b to b handelen zijn verdere persoons en privégegevens voor ons niet interessant.
Zie ook de privacy pagina onder welkom of in de Sitemap.